Foreninger/faste brugere

Hvem kan du finde i Vinderup Hallerne?

Vinderup Hallerne får besøg af en række faste brugere, foreninger, skoler og bliver ofte brugt som lokation til de store begivenheder i Vinderup.

Vinderup gymnastikforening

Vinderup Gymnastikforening er én af de mest fremtrædne i Vinderup Hallerne, da de både tilbyder Gymnastik, Svømning, Karate, Floorball, Løb og motion og Senioridræt. De planlægger endda svømmedisco i svømmehallen og en masse andre sjove arrangemener.

Vinderup badmintonklub

Næsten hver man- og onsdag fylder badmintonklubben banerne op med net og ketchere. .Du kan melde dig til på klubbens hjemmeside.

Vinderup håndbold

VRH har været faste brugere af Vinderup Hallerne siden 1976, da de blev skilt fra fodbolden og lavede en sammenlægning med herre-afdelingen i Ejsing. Læs mere om håndbold-klubben på linket herunder.

Vinderup idrætsklub

Vinderup Idrætsklub bruger oftest kun Hallerne i vinterperioderne, når de flytter fodbolden fra græs til indendørsbanen. 

Vinderup skytteforening

Skytteforeningen er én af de lidt nyere indflyttere i Vinderup Hallerne. Efter den nye tilbygning er Vinderup Skytteforning fast indventar i Hallerne. Har du lyst til at prøve kræfter med en riffel eller pistol, så kig ind forbi eller læs mere på hjemmesiden herunder. 

SKOLEIDRÆT I HALLEN

Vinderup- Skole og Realskole er daglige brugere af Vinderup Hallerne i forbindelse med undervisning, hvor de hyppitgt bruger de nye tramboliner samt boldbanerne til sjov og læring.  

Vinderup skole

Vinderup realskole

HUV – Holstebro ungdomsskole

Vinderup Hallerne

Du kan i Vinderup Hallerne opleve massere af aktivitet, glade mennesker og godt samvær. Vi er samlingspunktet for Vinderup og omegns aktive gennem et tæt samarbejde med byens foreninger.

Kontaktinformationer

Halvej 2B
7830 Vinderup
Tlf.: 97 44 18 75
mail@vinderup-hallerne.dk

Hovedsponsor

Sparekassen Vendsyssel