Vinderup Hallerne søger en ambitiøs centerleder, der vil stå i spidsen for den fremtidige videreudvikling

Vinderup Hallerne er samlingssted indenfor sport, idræt og kultur. Vi har brug for en dygtig og engageret leder, der med et stort overblik kan forløse talent, og motivere vores dygtige medarbejdere til at levere den bedst mulige service for centrets mange brugere. Samtidig skal du have idéer og kompetencer til at kunne videreudvikle centret, så det forbliver et attraktivt samlingssted i området.

Vi forventer, at du som centerleder:

  • Er serviceminded, og har den rette gennemslagskraft og autoritet til at få ting til at ske.
  • Er en synlig leder, som er god til at samarbejde med de mange forskelligeinteressegrupper, bl.a. foreninger, frivillige, kommune og erhvervsliv.
  • Tænker kommercielt, og selv kan være den udfarende sælger på sponsorsiden og arrangementsiden, samt være opsøgende på/søge fonde.
  • Kan lede og udvikle organisationen og personalet, herunder træffe svære beslutninger og prioriterer, når det er nødvendigt. 
  • Kan arbejde konsekvent og strategisk med udvikling af centret.
  • Er en stærk og tydelig kommunikator, der tegner hallen udad til. 
  • Kan styre hele centrets økonomi og regnskab. Du har flair for administration og fakturering.
  • Har indsigt i foreningslivet og har forståelse for frivillige verden. 

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, det er din motivation og vilje til jobbet. Du får sparring og opbakning fra en kompetent bestyrelse, der viser tydelig retning, samt et frit job, du selv kan være med til at forme. Der vil være stabsfunktioner, som varetager daglig drift, teknik og kontakt til håndværkere.

Vinderup Hallerne er en selvejende institution, som består af to idrætshaller, en svømmehal, mødelokaler, en stor foyér, café, skytte- og fitnesscenter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2020. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte formand for Vinderup Hallernes bestyrelse Anders Toft på e-mail at@schmieg.dk eller tlf. 60 55 90 01.

Ansøgningsfrist

Sidste ansøgningsfrist er den 17. marts 2020 kl. 12.00 til Anders Toft på e-mail. De kandidater, der udvælges til 2. samtalerunde, får direkte besked.

Vinderup Hallerne

Du kan i Vinderup Hallerne opleve massere af aktivitet, glade mennesker og godt samvær. Vi er samlingspunktet for Vinderup og omegns aktive gennem et tæt samarbejde med byens foreninger.

Kontaktinformationer

Halvej 2B
7830 Vinderup
Tlf.: 97 44 18 75
mail@vinderup-hallerne.dk

Hovedsponsor